Visie

Met Boy heeft u als opdrachtgever altijd een direct lijntje. Zonder tussenkomst van project- of accountmanagers. Dat scheelt tijd, geld en een hoop miscommunicatie. De beste ideeën bedenk je vaak samen daarom zoekt Boy waar nodig de samenwerking op binnen zijn multidisciplinaire netwerk. Zo krijgt u een hoop gedreven professionals voor de prijs van één! Met een goed ontwerp moet je een volledig verhaal

 

kunnen vertellen. Veel woorden zijn hiervoor niet nodig. Boy helpt u effectief te communiceren. Of het nu gaat om een nieuwe brochure, opfrissing van een logo of huisstijl of een complete interactieve website. Ieder project wordt op dezelfde wijze aangepakt. Met oog voor detail, netjes binnen de deadline en steeds met uw wensen en die van de eindgebruiker in het achterhoofd.

Dus

SNEL EN EFFECTIEF
EEN LUISTEREND OOR
ONTWERP DAT SPREEKT
KOSTENEFFICIENT
OOG VOOR DETAIL
ALTIJD BINNEN DE DEADLINE

 
En (some)Boy dan?

Niet om het een of ander hoor, maar frisse en nieuwe ideeën ontstaan natuurlijk niet zomaar. Daar wordt elke dag met volle overgave aan gewerkt. U wilt per slot van rekening niet zomaar een concept maar het juiste concept. Niet zomaar een designer maar een échte! De naam someboy leek dan ook na 5 jaar ervaring niet meer zo gepast.

Boy is groot geworden. Met een solide klantenkring, uiteenlopende projecten én met een nieuwe naam.

EEN STERKE NAAM DIE BLIJFT HANGEN!